20 november 2018

Krijg inzicht in hoe je meer kunt verkopen

Hoe kan ik meer verkopen?

Het is eigenlijk eenvoudig.

Een van de eerste zaken die je kan doen om te evalueren hoe je de verkoop kunt verbeteren, is evalueren waarom je de vorige deals hebt gewonnen of verloren.

Gratis tool

Wij bieden je zonder enige andere verplichting en zonder dat je op een e-mail lijst terecht komt een gratis tool in Excel aan. Waarom? Omdat iedereen het verdient om slimmer te werken in plaats van harder.

Op een eenvoudige en visuele manier verkrijg je de inzichten die je nodig hebt om in de komende weken en maanden meer te verkopen.

C.G. TOTEM - KMO - familiebedrijf

Gebruik je een CRM? Check toch maar even deze tool. Het kan je inspiratie bieden welk rapport je dient aan te maken in je software.

Tool downloaden

Klik hier om de Excel tool te verkrijgen.


Extra tips

Hierbij gratis nog 5 extra gratis tips om meer succesvol te zijn.

  1. Vraag altijd aan de klant waarom hij voor jou (of de concurrent) heeft gekozen.
  2. Vraag of er nog een tweede reden is. Die wil je zeker en vast ook weten.
  3. Wanneer 'prijs' de reden is om te kiezen voor de concurrentie, hebt je de toegevoegde waarde van je product of dienst niet kunnen verkopen. Is je prijs competitief, dan is waarschijnlijk de tweede reden de echte motivatie om te kiezen voor een ander.
  4. Win je bijna exclusief omwille van de beste prijs? Dan laat je geld op tafel liggen. Maak meer winst zonder extra moeite. Vraag de volgende keer ietsje meer.
  5. Trek nieuwe klanten aan door te laten weten waarom de klanten bij jou kopen. Zet de motivatie om bij jou te kopen op je website en in je brochures.
Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Klik hier om het contactformulier in te vullen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten