COACHING

Wat is coaching?

Coaching is een gesprek of reeks van gesprekken met als bedoeling prestaties te verbeteren, vooruit te komen of verandering te brengen in een situatie.

Een coach geeft geen advies. Hij fungeert als gids, klankbord, spiegel en wegwijzer totdat de coachee zijn doel heeft bereikt of zelfstandig verder kan.

Een coach reikt tools en handvaten aan. Hij biedt focus, inspiratie, motivatie en ondersteuning. Hij luistert, stelt de juiste vragen en werkt altijd actiegericht. Hij helpt je om tot jouw eigen oplossingen te komen waar jij je goed bij voelt.

Topsporters, mediafiguren, topmanagers en succesvolle bedrijfsleiders halen het beste uit zichzelf naar boven dankzij de professionele begeleiding van hun coach. De impact is een veelvoud van de initiële investering. Dat hebben studies reeds lang aangegeven.

Wacht niet langer en haal ook het beste uit jezelf.


C.G. TOTEM - Coaching aanbod


Vertrouw op de juiste partner

Als gecertificeerd professioneel coach en door onze brede generalistische bedrijfservaring weten wij sneller de juiste vragen te stellen. Zo wint u tijd en komt u sneller tot resultaat.

Wij beschikken bovendien over persoonlijkheidsvragenlijsten en 360° assessment tools die inzicht bieden op vlak van competenties en leiderschapsvaardigheden. Deze zijn ontwikkeld door onze partners die wereldwijd geprezen worden voor hun expertise op dit vlak.

Klik hier voor een overzicht van onze oplossingen!


Zaakvoerder, bedrijfsleider, HR-verantwoordelijke, manager, projectleider of professional?
Gemotiveerd om je uitdaging ten volle aan te gaan?

Aarzel dan niet langer. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek:

  • Mail snel naar info[at]cgtotem.com
  • Bel/sms:  +32 (0) 497 29.27.21
  • Vul moeiteloos ons contactformulier inEerder advies en expertise nodig in plaats van coaching?

Ook dan kunnen wij je helpen. Weten we zelf niet hoe, dan zoeken we kosteloos en met de glimlach mee naar iemand die het wel kan. Beloofd!